Despre noi

Principalele elemente ale unei ferestre din termopan
La ce aspecte ar trebui să fim atenţi atunci când alegem o fereastră pentru căminul nostru?

PVC-ul: materialul din care sunt confecţionate ferestrele contează cel mai mult, iar marca VEKA si Salamander sunt profile cu standard ridicat. Pereţii exteriori au o grosime de 3 - 3,1 mm; având pereţii mai groşi înseamnă automat că evitaţi problemele dilatării şi contracţiei, care apar la majoritatea profilelor din piaţă.
Armatura: partea de armare are o influenţă directă asupra durabilităţii în timp. Armarea ferestrelor trebuie făcută cu rectangulară (armatură pătrată) de 1,5mm pe toc, iar pe cercevea trebuie folosită armatură de 1,5 mm pe profil alb, respectiv de 2 mm pe profil color.
Sticla: este componentă ferestrelor dumneavoastră cu cea mai mare pondere. Alegând mărci consacrate de sticlă împreună cu profilele de calitate superioară VEKA si Salamander, precum Saint-Gobain şi Guardian, evitaţi problemele legate de condens şi mucegai.
 Feroneria: este partea vie a ferestrelor dumneavoastră. Cu ajutorul ei, putem spune că o fereastră funcţionează uşor sau nu. O feronerie cu trăsături tehnice excepţionale (aşa cum este Roto), adăugă ferestrelor dumneavoastră câteva elemente care să vă uşureze manevrabilitatea în timp:
  •         sisteme de aerisire parţială pentru a preveni apariţia condensului;
  •         deschideri oscilobatante prevăzute cu contra-actionare greşită;
  •         blocatori de siguranţă (antiefracţie) pentru toate deschiderile oscilobatante.
Cum iau măsuri pentru tabloul de tâmplărie?
Condensul termopanelor - cauze şi soluţii

Cere o ofertă pentru produsele și serviciile noastre!

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp! Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

MAT WINDOW SRL Adresa: Oras Popesti Leordeni, Strada Amurgului, Nr. 24, Judetul Ilfov;  Telefon: 0726 291 464; E-mail: office@matwindow.ro

Ne găsiți și la: