Despre noi

Suntem o echipă tânără cu o exeperienta de peste 12 ani in domeniu.  Avem ca pricipala activitate comercializarea şi montajul ferestrelor şi a uşilor din pvc cu geam termoizolant. Pentru fiecare comandă ne adaptăm nevoilor clientului.

In cadrul activitatilor pe care le desfasuram in domeniul proiectarii, executiei, service-ului, mentenantei, si in cadrul parteneriatelor dezvoltate de-a lungul timpului au primat profesionalismul, integritatea, promptitudinea, entuziasmul, responsabilitatea si loialitatea, motiv pentru care am reusit intotdeauna sa oferim cele mai bune si eficiente solutii clientilor nostri.

Suntem conştienti ca succesul unei lucrari pleaca de la o proiectare inteligenta. Mai stim ca omogenitatea si cursivitatea etapelor unui proiect depind foarte mult de inglobarea lor intr-un întreg, drept pentru care noi oferim solutii complete.

In afara de cunostinte tehnice detaliate, abordarea cuprinzatoare si competenta extinsa a profesionistiilor nostri, fiabilitatea noastra constituie valoarea adaugata si calitatea lucrarilor care ne diferentiaza de concurentii nostri

Vă punem la dispoziţie tâmplărie PVC de clasă superioară, marca VEKA si SALAMANDER, realizată într-o fabrică modernă echipată cu linii de fabricaţie performante marca URBAN. Ferestrele şi uşile termopan oferite au garanţia unor furnizori de calitate. Ferestrele şi uşile noastre sunt realizate cu profile VEKA şi SALAMANDER iar profilele folosite sunt completate cu armatură corespunzătoare (cu o grosime de 1,5 mm, respectiv de 2 mm), feronerie marca Roto şi sticlă Saint-Gobain şi Guardian.

Avem executate o gamă variata de lucrări, astfel că ne putem mândri cu un portofoliu mare de case si blocuri echipate cu tâmplărie PVC, în Bucureşti si in ţară.

Consultanţă de specialitate

Consultanţă de specialitate

O fereastră reprezintă o componentă importantă în construirea unei case, deoarece va aduce siguranţă, confortul şi economie la bugetul familiei.

Consultanţii Mat Window au experinta şi cunoştinţele necesare pentru a vă oferi cele mai bune soluţii tehnice, estetice, dar şi economice.
 Montaj şi livrare

Montaj şi livrare

în maxim 6 – 10 zile de la semnarea contractului

Pentru serviciul de montaj al tâmplăriei Mat Window se ocupă echipe specializate şi experimentate având cele mai bune soluţii constructive, materiale şi scule de montaj.

Transportul şi livrarea tâmplăriei PVC comandate este asigurată de Mat Window.
Reglaje şi garanţie

Reglaje şi garanţie

Acest serviciu este asigurat de echipe care vă stau la dispoziţie pentru eventualele reglaje . Garanţia acordată ferestrelor Mat Window este de 5 ani pentru profil, feronerie, montaj şi ansamblul de fereastră.

Durata totală de viaţă a ferestrelor este de 50 de ani în condiţiile unei utilizări corecte şi a unei întreţineri constante. Fiecare lucrare este însoţită de certificatul de garanţie.

Cere o ofertă pentru produsele și serviciile noastre!

Completează formularul iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp! Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

MAT WINDOW SRL Adresa: Oras Popesti Leordeni, Strada Amurgului, Nr. 24, Judetul Ilfov;  Telefon: 0726 291 464; E-mail: office@matwindow.ro

Ne găsiți și la: